Bruiloft DJ

Deejay Joost, een Bruiloft DJ met ruim 10 jaar ervaring!
De bruiloft is voor de meeste mensen de mooiste dag van hun leven.
Natuurlijk moet deze dag worden afgesloten met een mooi feest met een goede DJ. Deejay Joost is niet alleen ervaren met het verzorgen van professionele drive-in shows voor bruiloften, maar hij heeft ook zijn ervaring opgedaan in de grootste en bekendste horecazaken in Groningen, zoals de &zo en de Driegezusters. Hij zorgt voor een swingend feest met de beste muziek! Hij is een allround dj die nieuwe muziek combineert met oude klassieke nummers waardoor hij van jong tot oud op de dansvloer krijgt!

Muzikale verloop van de avond
Als Bruiloft DJ bouwt Deejay Joost de sfeer op jullie bruiloft rustig op. De gasten willen graag eerst bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Deejay Joost zorgt dan voor de juiste achtergrondmuziek. Daarna wordt het tempo opgevoerd om van jullie bruiloft een spetterend feest van te maken.

Verzoeknummers?
Wellicht hebben jullie bepaalde muzieknummers in gedachten die jullie graag zouden willen horen op jullie bruiloft. Of misschien willen jullie graag bepaalde plaatjes horen die jullie familie of vrienden leuk vinden. Jullie kunnen dat gerust van tevoren aangeven bij Deejay Joost. Hij zorgt er dan vervolgens voor dat hij die muziek bij zich heeft!

Tarieven
De prijs is afhankelijk van een aantal zaken, zoals het aantal uren dat Deejay Joost draait, de gewenste apparatuur en de locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan op de pagina Booking en jullie ontvangen binnen een dag een aanbod op maat. Bekijk waarop de prijzen zijn gebaseerd.