Bedrijfsfeest

Is je bedrijf verhuisd naar een nieuwe locatie en wil je dit vieren met een mooi feest?
Of wil je met jullie bedrijf een kerstborrel organiseren?
De laatste jaren zijn er veel bedrijven en personeelsverenigingen er al achter gekomen dat ze bij Deejay Joost terecht kunnen voor een spetterend bedrijfsfeest.

Verloop van de avond
Deejay Joost creƫert de juiste sfeer op uw bedrijfsfeest en draait passende muziek. Zo kan hij voor een gezellige, formele setting zorgen door op de achtergrond te blijven of juist voor een swingende dansvloer zorgen. Hij heeft een uitgebreide muziekcollectie om hierin goed op in te spelen. Hierbij houdt hij rekening met jullie wensen en muziekvoorkeur.

Referenties
Deejay Joost heeft al voor veel bedrijven de muziek verzorgt de afgelopen jaren. Zo heeft hij zijn draaikunsten laten horen aan personeel van Blokker, Pecoma, Sony Erricson en ING.

Tarieven
De prijs is afhankelijk van een aantal zaken, zoals het aantal uren dat Deejay Joost draait, de gewenste apparatuur en de locatie. Het Deejay Joost drive-in show team is onderdeel van JDH Productions. Dit bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en het heeft een BTW nummer. Bij het boeken van de drive-in show krijgt het bedrijf een factuur wat in de boekhouding kan worden opgenomen. Vraag vrijblijvend een offerte aan op de pagina Booking en ontvang binnen een dag een aanbod op maat. Bekijk waarop de prijzen zijn gebaseerd.